Dit zijn de meest memorabele momenten op Netflix in 2023

Dit zijn de meest memorabele momenten op Netflix in 2023

De streaminggigant brengt een filmpje uit dat vooral leuk is voor de serie-fans.

Netflix is de grootste streamingdienst en dat valt ook wel te zien als je kijkt naar alle films en series die ze dit jaar weer uitbrachten. Hier zat wederom heel veel moois tussen. Nu zet de streaminggigant nog even de beste momenten in het zonnetje in het onderstaande filmpje.

Op Netflix kwamen er de nodige nieuwe series uit. Zo kwam er een serie uit over het leven van de wereldberoemde voetballer David Beckham, genaamd Beckham, waarin we de nodige dingen komen te weten over het leven van de Engelse ster.

Anders
Ook werd er eindelijk een einde gebreid aan het Sex Education-verhaal. Na jarenlang gewacht te hebben komen fans er dan ook achter of Otis en Maeve een stelletje vormen of toch allebei andere kanten op gaan.

De nieuwe serie Beef werd eveneens goed onthaald, maar ook kwam er een nieuw seizoen uit van Black Mirror en Never Have I Ever. Al deze momenten en meer komen langs in het videootje dat hieronder te zien is.

Einde
Opgelet, in het filmpje kom je wel erachter hoe de nodige series eindigen en zien we belangrijke momenten uit diverse films, dus als je geen spoilers wil zien moet je dit misschien maar beter vermijden. Zo niet, dan kan je hieronder genieten van het eindejaars filmpje!



NieuwsFilm

meest populair