Michael Fassbender grapt over zijn Magneto in de X-Men-film 'First Class'

Michael Fassbender grapt over zijn Magneto in de X-Men-film 'First Class'

Fassbender vertelt wat Magneto nodig heeft om zijn slechte plannen te staken en Deadpool 3 nieuws.

De X-men-films doen het al twintig jaar goed bij het publiek. Het is vreemd te denken dat de eerste film genaamd X-Men uitkwam helemaal terug in 2000. De hoofdrolspelers in de films worden gespeeld door bekende namen. Zo hebben we Hugh Jackman als Wolverine, Patrick Stewart als Xavier en onze eigen Famke Janssen als Jean Grey.

Meerdere acteurs hebben sommige personages gespeeld. Zo is opperschurk Magneto gespeeld door zowel Ian McKellen als Michael Fassbender. Volgens Fassbender is Magneto echter niet zo'n grote schurk als wij denken. Schijnbaar heeft hij enkel een goede knuffel nodig om af te zien van zijn kwade plannen.

Michael Fassbender
Fassbender sprak in een nieuwe video van Vanity Fair over hoe hij naar Magneto kijkt. "Wat mij in eerste instantie aansprak om in 'X-Men: First Class' te spelen was het idee van een buitenstaander zijn."

"Het zijn van een buitenstaander was de inspiratie die ik gebruikte als motivatie voor alles wat Magneto doet, zowel in zijn handelen als zijn denken. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat als Magneto een goede knuffel zou krijgen, en zich geen buitenstaander meer zou voelen, dan zou hij waarschijnlijk stoppen met zijn kwade plannen," aldus Fassbender.

Deadpool 3
De vraag die veel van ons hebben is: welke X-men-personages kunnen we verwachten in Deadpool 3. Er gaan veel geruchten rond. Zo gaat het gerucht dat Jennifer Garner te zien zal zijn als Elektra en Patrick Stewart als Xavier. Stewart heeft hier al eerder dit jaar over gesproken. Hij heeft onthuld dat zowel hij als Ian McKellen bereid zijn te spelen in de nieuwe Deadpool.



NieuwsFilm

meest populair