"Ik ben te oud, dik en lelijk," aldus Hugh Grant, koning van de romantische komedie

"Ik ben te oud, dik en lelijk," aldus Hugh Grant, koning van de romantische komedie

De acteur zegt geen romkoms meer te maken, op een enkele uitzondering na.

Hugh Grant acteert nog steeds behoorlijk veel, maar romantische komedies laat hij nu links liggen. Dit is tamelijk opvallend, aangezien dit het genre is waarin hij jarenlang heer en meester was. Nu laat hij zich over deze keuze uit.

Grant wist hoge ogen te gooien in films als Four Weddings and a Funeral, Notting Hill en Love Actually, om maar een paar romkoms te noemen. Hoewel hij zeker nog wel films zal blijven maken, is dit genre voor hem verleden tijd.

Interview
Tijdens een recent interview met Drew Barrymore om zijn nieuwste blockbuster, Wonka, in de spotlights te zetten, laat hij zich erover uit: "Sommige mensen hebben het over een 'Hugh'-aissance en ja, ik ben weer wat meer te zien."

"Ik werd een iets betere persoon nadat ik kinderen kreeg, trouwde en gelukkig werd. Ik ben echter te oud, dik en lelijk om nog romantische komedies te maken. Dus ja, ik focus me nu op andere en interessantere projecten."

Nog eentje?
Barrymore en Grant waren samen te zien in Music and Lyrics in 2007. De actrice is er zeker van dat Grant nog zeker wel een goede romantische komedie kan maken. Barrymore probeert de acteur er dan ook van te overtuigen er nog eentje samen te maken. Grant gaf wel toe hier open voor te staan.



NieuwsFilm

meest populair