Netflix heeft grote plannen met 'Extraction': nieuw paradepaardje

Netflix heeft grote plannen met 'Extraction': nieuw paradepaardje

De streaminggigant zet vol in op een van hun succesvolste franchises en gaat fors uitbreiden.

Of je nu een fan of niet bent van de Netflix Extraction-films, het kan niet ontkend worden dat de blockbusters enorm veel werden bekeken op de streaminggigant. Netflix heeft nu dan ook grote plannen met de franchise.

In de reeks kruipt Chris Hemsworth in de huid van Tyler Rake, een clandestiene huursoldaat die levensgevaarlijke missies onderneemt. De spierbundel knokte er al op los in de eerste twee films, maar hij keert normaal gesproken ook terug voor een derde avontuur. Daar blijft het niet bij.

Toekomst
Netflix wil namelijk een heus Extraction-universum maken. De streamingdienst is van plan spin-off series te maken die zich in dezelfde wereld afspelen, iets dat recentelijk ook al gebeurde met de John Wick-franchise en de miniserie The Continental.

Op dit moment is het vooralsnog onbekend waar een spin-off over zou gaan en of het een prequel of sequel wordt. Wel doet er een gerucht de ronde dat Idris Elba de hoofdrol op zich zou kunnen nemen. Hij speelde de mysterieuze Alcott in Extraction 2.

Meer
Niet alleen Extraction zal worden uitgebreid. Ook zullen er meerdere spin-offs volgen van de mega-hit Wednesday. Peaky Blinders krijgt eveneens nieuwe spin-off series.



Eentje zal gaan over Polly, maar aangezien actrice Helen McCrory in 2021 overleed zal het personage waarschijnlijk gespeeld worden door een jongere actrice en dus een prequel zijn. De andere serie volgt een gang in Boston, tientallen jaren na de gebeurtenissen in Peaky Blinders.

NieuwsFilm

meest populair