James Gunn over de 'Guardians of the Galaxy'-toekomst: "Ik hoop zeker op meer"

James Gunn over de 'Guardians of the Galaxy'-toekomst: "Ik hoop zeker op meer"

Ondanks het feit dat hij er niet langer bij betrokken is, wil hij dat iemand anders het stokje overneemt.

James Gunn was jarenlang actief bij Marvel, maar nu is hij juist de grote baas bij DC. Als gevolg hiervan liet hij al eerder weten dat Guardians of the Galaxy Vol.3 zijn laatste film van de reeks zou zijn. Hij hoopt echter niet dat het hierbij blijft.

Eerder dit jaar verscheen het derde deel, dat tevens het einde is van de Guardians-groep zoals wij ze kennen. Gunn focust zich nu op de toekomstige DC-projecten, maar dat betekent niet dat hij zijn Guardians is vergeten. Hij hoopt dat iemand het stokje overneemt.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Gunn zich erover uit: "Kevin [Feige, de Marvel-CEO] en ik kunnen het uitstekend vinden. Als je 'Guardians 3' hebt gezien, dan weet je dat bepaalde personages niet zullen terugkeren".

"Ik zou het persoonlijk wel geweldig vinden als er meer 'Guardians'-films zullen volgen met de huidige groep. Ik denk dat Kevin hier ook interesse in heeft en ik heb er het volste vertrouwen in dat hij hiervoor de juiste persoon weet te vinden".

Meer?
Gunn zei al eerder: "Het was altijd al mijn plan om drie films te maken. Ik wist wat ik van plan was en hoe het allemaal eindigt. Ik heb mijn verhaal verteld, maar dat betekent niet dat ik wil dat het hierbij blijft, integendeel. De franchise mag gerust door gaan, ook al ben ik er niet meer bij betrokken".



NieuwsFilm

meest populair