Ken jij de Netflix-hit 'Triple Frontier' met Ben Affleck nog? Er komt er nog eentje aan

Ken jij de Netflix-hit 'Triple Frontier' met Ben Affleck nog? Er komt er nog eentje aan

Charlie Hunnam, een van de sterren van het origineel, laat zich erover uit.

Netflix brengt elk jaar de nodige 'originals' uit. Triple Frontier is zeker niet een van hun bekendste werken, maar toch lijkt het er nu op dat er een vervolg aankomt. Hier laat acteur Charlie Hunnam zich nu over uit.

Triple Frontier, die in 2019 uitkwam, volgt een groep voormalige Amerikaanse leden van de Delta Force die besluiten een Zuid-Amerikaanse misdaadbaas te beroven. Wat een tamelijk makkelijke missie voor de mannen lijkt te zijn loopt uit op een regelrechte ramp...

Ontvangst
Regisseur J.C. Chandor beschikte over een budget van ongeveer 115 miljoen dollar. In de eerste maand alleen al trok zijn blockbuster meer dan 52 miljoen kijkers op de streaminggigant, maar daarna begonnen de cijfers ietwat tegen te vallen.

Toch lijkt er een vervolg te komen op de film waarin behoorlijk wat grote sterren als Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal, Garrett Hedlund en dus Hunnam in te zien zijn. Laatstgenoemde speelt een van de hoofdrollen in Rebel Moon en bevestigt dat er aan een nieuwe Triple Frontier-film wordt gewerkt.

Reactie
Zo zegt Hunnam: "Nog niets is zeker, maar ik heb onlangs wel getekend voor de rol van producent voor een mogelijk 'Triple Frontier'-vervolg. Dus ja, er wordt aan gewerkt, maar het is nog te vroeg om er echt veel over te kunnen zeggen. Ik heb wel goede hoop dat het ervan gaat komen!"



De grote vraag is nu, mocht het inderdaad komen van een vervolg, wie zal dan terugkeren? Vandaag de dag is Pascal een erg grote naam geworden, terwijl Affleck gezien het origineel waarschijnlijk niet opnieuw te zien zal zijn. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair