Nieuwe posters voor 'Ghostbusters: Frozen Empire' geven je de bibbers

Nieuwe posters voor 'Ghostbusters: Frozen Empire' geven je de bibbers

Deze nieuwe affiches van de nieuwe Ghostbusters-film gaan je niet in de koude kleren zitten!

Sony heeft twee ijzingwekkende nieuwe posters onthuld van sequel-film Ghostbusters: Frozen Empire. Op een van de posters zien we een groep Ghostbusters - waarschijnlijk de oude garde en de kinderen uit Ghostbusters: Afterlife - die het op gaan nemen tegen een enorm gehoornd schepsel.

Het moge duidelijk zijn dat New York volledig bevroren is en dat gemene monsters en spoken de stad hebben overgenomen. Fanfavoriet Slimer maakt ook zijn opwachting op een van de posters, die je hieronder kunt bekijken.

Koude rillingen
We wisten natuurlijk al dat Ghostbusters: Frozen Empire een koude aangelegenheid wordt sinds de eerste trailer, waarin het zomerse New York plots wordt bevroren door bovennatuurlijke activiteit.

De nieuwe posters werden onthuld door Jason Reitman, producent van Frozen Empire en regisseur van Afterlife.

Minder mysterieus
Toen [i]Ghostbusters: Afterlife werd gepromoot, probeerden de makers er alles aan te doen om niet naar buiten te laten komen dat Bill Murray, Dan Aykroud en Ernie Hudson in de film zaten. Ditmaal wordt daar een stuk minder geheimzinnig over gedaan.



Frozen Empire wordt daarnaast omschreven als een nieuwe start voor de franchise, omdat ze na de aan elkaar geknoopte losse eindjes in Afterlife nu écht kunnen knallen met een nieuwe avontuur.

Terug naar New York
De familie Spengler is nu verhuisd van het platteland naar waar het allemaal begon voor de 'busters: New York City.



Ghostbusters: Frozen Empire draait vanaf 29 maart 2024 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair