Trailer 'Land of Bad': Russell Crowe en Liam Hemsworth in heftige oorlogsfilm

Trailer 'Land of Bad': Russell Crowe en Liam Hemsworth in heftige oorlogsfilm

De eerste beelden van de trailer beloven ons een dikke actiefilm.

Er is een trailer uit van de aankomende film Land of Bad. Deze eerste beelden beloven ons een kneiterharde actiefilm. Niet alleen dat, de film zit ook vol met bekende namen.

Er zijn een aantal grote namen die meespelen in deze film. Zo speelt Liam Hemsworth mee die we kennen van onder andere The Hunger Games. Ook speelt Liams broer Luke Hemsworth mee die we onder andere kennen van de Thor-films. En uiteraard zien we in de trailer dat ook acteerlegende Russell Crowe meespeelt in de film.

Land of Bad
Land of Bad wordt geregisseerd door William Eubank. Eubank heeft pas vijf films op zijn naam staan als regisseur, waaronder The Signal uit 2014 en Love uit 2011. Beide films heeft Eubank ook geschreven.

Land of Bad belooft een heel spektakel te worden. De trailer geeft nog maar weinig weg over het verhaal. Wat we voornamelijk zien zijn mooi geschoten actiescènes. Dat betekent dat de film ons nog volledig kan verrassen als we hem gaan zien.

Première
Wanneer Land of Bad precies in de bioscoop gaat draaien is niet bekend. De trailer geeft enkel weg dat we de film binnenkort kunnen verwachten. Grote kans dat we dus niet heel lang meer hoeven te wachten.



NieuwsFilm

meest populair