Sydney Sweeney over haar behoorlijk grote voorgevel: "ik kom lastig kleding in"

Sydney Sweeney over haar behoorlijk grote voorgevel: "ik kom lastig kleding in"

Gelukkig wil menig modemerk hun jurkjes wel aanpassen voor de actrice.

Sydney Sweeney is hard op weg om een van de grootste namen in Hollywood te worden. De actrice scoort de ene na de andere rol, maar dat is niet de enige reden waarom ze zo bekend is. Ze is ook beeldschoon, maar een van haar grootste attributen staat haar soms ook wel wat tegen.

Sweeney, o.a. bekend van de geliefde serie Euphoria, wordt door menig modemerk gevraagd om reclame voor ze te maken. Gek is dit niet, want de 26-jarige actrice is beeldschoon. Op Instagram heeft ze ook nu al maar liefst 16 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op spannende foto's.

Borsten
Sweeney duikt wel vaker op in lingerie, maar toch heeft ze wel enigszins last van haar grote voorgevel. Tijdens een recent interview laat ze namelijk weten dat ze maar lastig in kleding komt. Zo begint ze: "Ik ben een grote fan van Miu Miu en Armani, want zij passen hun jurken aan zodat ik erin kom met mijn borsten".

"Ik kom wel vaker 'online trolls' tegen die grapjes over mij maken en zeggen dat mijn kleding mij niet goed past of staat. Dat is omdat het dan gaat om het originele ontwerp, dat nog niet voor mij is aangepast. Ik kom hier simpelweg dan niet in met mijn borsten".

Goed gevoel
Zo vervolgt de actrice, die nu te zien is in Anyone But You: "Ik moet wel vaker kleding uitproberen maar waar ik gewoon niet in pas of het niet mooi uitziet. Miu Miu en Armani, maar ook andere merken, passen gelukkig het bovenstuk voor mij aan".

@glamouruk Now you know the reason behind #SydneySweeney looking confident AF on the red carpet ???? #sydneysweeneyedit #celebrityinterview ? original sound - British GLAMOUR


"Dat ziet er dan ook vele malen beter uit. Als je me op een rode loper ziet in die merken dan straal ik gewoon veel meer. Ik voel me zelfzeker en gelukkig en dat geeft in zijn algemeen een goed gevoel".

NieuwsFilm

meest populair