Bruut gevecht met Black Manta in clip 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Bruut gevecht met Black Manta in clip 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Is de superschurk opgewassen tegen de spierbundel of wordt het hem allemaal te veel?

Jason Momoa kroop al meerdere malen in de huid van de geliefde superheld Aquaman in diverse DC-blockbusters en zal sowieso nog een keer te zien zijn in Aquaman and the Lost Kingdom. Hierin gaat hij opnieuw op de vuist met Black Manta.

Laatstgenoemde wordt wederom gespeeld door acteur Yahya Abdul-Mateen II. Zijn schurk, Black Manta, wiens echte naam David Kane is, is uit op wraak. In het eerste deel weigerde Aquaman zijn vader te redden, waardoor deze verdronk.

Vernietiging
Black Manta wil niet alleen korte metten maken met Aquaman, maar ook alles wat hem dierbaar is. Hier wil de superheld natuurlijk weer een stokje voor steken. In de onderstaande clip gaan de twee spierbundels met elkaar op de vuist.

Het is duidelijk te merken dat Aquaman in de onderstaande beelden krachtiger is, maar Black Manta heeft de nodige wapens waarop hij kan rekenen. Op het moment dat Aquaman hem lijkt uit te schakelen, maakt Black Manta gebruik van een enorm kanon om zich te verdedigen.

Verhaal
In The Lost Kingdom wordt een oude macht losgelaten. Aquaman realiseert zich dat hij dit onmogelijk alleen aankan, waardoor hij een alliantie moet smeden met een van zijn voormalige vijanden, namelijk zijn halfbroer en voormalige koning Orm.

De blockbuster komt morgen uit in de Nederlandse bioscopen. Mocht je nog niet zeker weten of je de film wil gaan kijken, misschien kan de onderstaande actievolle clip je dan wel overtuigen.



NieuwsFilm

meest populair