Acteurs van 'Rebel Moon' hadden een hele lastige taak tijdens de opnames

Acteurs van 'Rebel Moon' hadden een hele lastige taak tijdens de opnames

Twee films die bij elkaar horen? Soort van? Hoe deden de acteurs dat op de set?

De score van Rebel Moon op Rotten Tomatoes belooft weinig goeds voor de nieuwe Netflix-film van Zack Snyder. De sterren van de film bespreken nu een héle lastige taak die zij op zich kregen tijdens de opnames; het werken aan twee films tegelijk. Hoe ging dat in zijn werk?

Rebel Moon is opgedeeld in twee delen. De eerste film gaat onder de naam Part One: A Child of Fire en is vanaf aanstaande vrijdag te bekijken. Het tweede deel, Part Two: The Scargiver, staat in april tussen het aanbod.

'Waar zijn we voor aan het werk?'
Voor acteurs was het best lastig dat ze tegelijkertijd werkten aan twee losse films - die uiteindelijk wel een geheel zullen vormen. In een gesprek met Comicbook.com delen ze hun ervaringen.

Voor de acteurs Djimon Hounsou en Staz Nair voelde de twee films zo'n geheel dat ze niet eens doorhadden voor welke film ze nu aan het werk waren. "Ik wist niet in welke wereld we op dat moment waren, want een gedeelte was compleet onbekend", vertelt Hounsou.

Een geheel
"Het is geen vervolg op de eerste film", vertelt Nair over de twee losse films. "Het gaat om het hele verhaal", delen de twee acteurs nog. Wel mogen we daarna ook nog eens een echte Zack Snyder-cut verwachten, hoe kan het ook anders?

Bekijk de afbeelding
In Rebel Moon - Part One: A Child of Fire reizen we af naar een vredige kolonie aan de rand van de melkweg. Deze wordt bedreigd door een tiran en wanhopige burgers zoeken daarom hulp bij een mysterieuze vrouw. Zij moet de planeet zien te redden.

NieuwsFilm

meest populair