Bijna spoorloos verdwenen: Emma Watson verklapt wat ze de afgelopen 4 jaar heeft gedaan

Bijna spoorloos verdwenen: Emma Watson verklapt wat ze de afgelopen 4 jaar heeft gedaan

De geliefde 'Harry Potter'-ster zit niet stil en zal misschien zelfs wel opnieuw gaan acteren.

Emma Watson werd wereldberoemd dankzij de Harry Potter-franchise en had vervolgens de rollen voor het oprapen. Zo was de actrice ook te zien in blockbusters als Beauty and the Beast en Little Women. Sindsdien hebben we haar niet meer gezien, maar stilzitten doet ze niet.

Little Women stamt alweer uit 2019, maar dat betekent niet dat de actrice nu al niks meer doet. Tijdens een recent interview liet Watson weten dat ze zich veel fijner voelt nu dat ze niet meer acteert en zich kan focussen op andere dingen die zij belangrijk vindt.

Reactie
Zo zegt Watson: "Ik vond het niet altijd makkelijk om in de filmwereld te werken. Als ik terugkijk op mijn acteercarrière had ik wel vaker het gevoel dat ik 'opgesloten' was. Je moet je werk promoten en verkopen, maar je hebt er als het ware niet echt heel veel controle over. Dat vond ik wel moeilijk".

Dit betekent echter niet dat Watson niet heeft genoten van het acteren. Sterker nog, ze stelt een comeback niet uit. De actrice vervolgt: "Ik zie mezelf wel weer acteren, maar ik wil wel wachten op het juiste project en op iets dat me echt aanspreekt".

Ander werk
Watson neemt daar haar tijd voor, want ze doet genoeg andere dingen: "Ik hou van wat ik op dit moment doe. De afgelopen jaren heb ik als het ware overal zaadjes geplant, ik de hoop dat ik deze een dag kan oogsten. Het is een spannende fase".



Zo heeft de Harry Potter-ster samen met haar broer Alex een op wijn geïnspireerde gin op de markt gebracht, genaamd Renais. Ook heeft ze zelf een korte film gemaakt voor een Prada parfum en dit smaakt blijkbaar naar meer, want Watson wil nu graag meer regisseren.

NieuwsFilm

meest populair