Na 'Black Adam' werd het stil rond Dwayne Johnson: datum voor volgende film bekend

Na 'Black Adam' werd het stil rond Dwayne Johnson: datum voor volgende film bekend

De nieuwe kerstfilm met Chris Evans komt volgend jaar eindelijk naar de bioscoop!

We hebben al lange tijd niets gehoord van Dwayne 'The Rock' Johnson, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Na Black Adam is het tijd voor zijn volgende film: Red One.

Dwayne Johnson was na Black Adam even verdwenen van het witte doek, maar we kunnen nu uitkijken naar meer van de oud-worstelaar.

Kerstfilm
Johnson maakte dit jaar nog even kort een uitstapje naar zijn vertrouwde wereld van WWE omdat stakingen in Hollywood roet in het eten gooiden van filmsterren. Nu is er eindelijk meer duidelijkheid over zijn volgende kerstfilm: Red One.

Het ziet ernaar uit dat de ster volgend jaar al terugkeert. Volgens The Hollywood Reporter zal Red One namelijk op 15 november 2024 verschijnen.

Sterke cast
De nieuwe film van Amazon heeft een ijzersterke cast onder leiding van Johnson en Chris Evans. Ook zien we Lucy Liu, Kiernan Shipka en Bonnie Hunt terug in de film.



Red One wordt omschreven als avonturenkomedie, maar meer over de nieuwe kerstfilm is nog niet bekend. In de komende maanden zal de film hoogstwaarschijnlijk meer vorm krijgen.

NieuwsFilm

meest populair