Eerste blik op de slechterik van Jake Gyllenhaal in de remake van 'Road House'

Eerste blik op de slechterik van Jake Gyllenhaal in de remake van 'Road House'

In de film speelt Gyllenhaal speelt een voormalig UFC-vechter in de remake van 'Road House'.

Eerder dit jaar kregen we al een eerste glimp te zien van een behoorlijk opgepompte Jake Gyllenhaal (Prisoners), tijdens opnames voor Road House bij een UFC-wedstrijd. Nu zien we de eerste bewegende beelden in een nieuwe Amazon-clip, waar er wordt vooruitgeblikt op nieuwe veelbelovende films en series van 2024.

Naast een snelle blik van Jake Gyllenhaal in de gevechtsring, zien we hoe het personage van Gyllenhaal een grote groep gasten aanpakt op een duistere parkeerplaats. Wanneer hij een man in het gezicht slaat, vraagt hij sarcastisch: "Oh, heb ik je net geslagen, gaat het?", voordat hij de rest van de groep neerslaat.

Road House
Road House is een remake van de actiefilm uit 1989 met Patrick Swayze, waarin een oud-vechter als uitsmijter bij een schimmige club belandt. Over de nieuwe Road House is nog weinig bekend, behalve dat het zich afspeelt in Florida en de voormalig UFC-vechter gespeeld wordt door Gyllenhaal.

De film komt van de hand van Doug Liman, die al de nodige sterke actiefilms op zijn naam heeft met The Bourne Identity en Edge of Tomorrow. Naast Gyllenhaal bestaat de cast verder uit Daniela Melchior (Fast X) en Billy Magnussen (No Time to Die).

Nieuw in 2024
In de overzichtsclip van Amazon zien we ook beelden van de nieuwe fantasy-komedie Ricky Stanicky. Een veelbelovende film van komedie-legende Peter Farrelly (Dumb & Dumber, Green Book) met Zac Efron en John Cena.


Road House staat gepland om volgend jaar op 21 maart exclusief in première te gaan op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair