Deze intieme topfilm op Netflix is dé must-see aan het einde van 2023

Deze intieme topfilm op Netflix is dé must-see aan het einde van 2023

De film Maestro van en met Bradley Cooper stormt de Netflix Top 10 binnen.

De afgelopen weken draaide de film Maestro al in vele filmhuizen en je kunt hem ongetwijfeld nog ergens op het witte doek meepakken. Kijk je de film van en met Bradley Cooper liever op Netflix, dan vind je deze nu op plaats vijf in de Netflix Top 10.

Maestro, mede-geproduceerd door Martin Scorsese en Steven Spielberg, wordt door Netflix omschreven met woorden als "intiem, intellectueel" en "muziek". Je ziet naast Cooper ook acteurs als Carey Mulligan, Matt Bomer, Maya Hawke en Sarah Silverman.

Sterk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Maestro op een nette 81 procent na 257 recensies. De Audience Score komt uit op een iets hogere 84 procent. FilmTotaal-recensent Terence Shea kwam tot vier sterren en schrijft onder andere:

"Het autobiografische verhaal vervalt regelmatig in het gebruikelijke 'en toen, en toen', maar kan bogen op indrukwekkend camerawerk, mooie dialogen en acteerwerk dat ongetwijfeld op heel wat nominaties kan rekenen."

Nu op Netflix
Wil je Maestro graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Dit indrukwekkende liefdesverhaal gaat over de ingewikkelde, levenslange relatie tussen muzieklegende Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

NieuwsFilm

meest populair