Heeft 'The Blip' het Marvel Cinematic Universe permanent verpest?

Heeft 'The Blip' het Marvel Cinematic Universe permanent verpest?

Op Reddit is een bericht over 'The Blip' al meer dan duizend keer geliket binnen enkele dagen.

Vandaag de dag lijken superheldenfilms iets minder goed te scoren dan voorheen. Sommige filmfanaten lijken het genre een beetje moe te zijn, maar een Marvel-fan denkt te weten waarom de blockbusters minder zijn geworden, namelijk vanwege 'The Blip'.

Als je niet weet waar 'The Blip' naar verwijst, het heeft te maken met Thanos' beruchte 'The Snap' uit Avengers: Infinity War. Hierdoor werd de helft van al het leven op aarde uitgeroeid, maar in Avengers: Endgame werd iedereen die verdween weer teruggebracht dankzij 'The Blip'.

Gevolgen
De mensen die vijf jaar eerder verdwenen keerden plotseling terug naar hun wereld, die drastisch was veranderd, net zoals de familieleden en vrienden die wel verder waren gegaan met hun levens. Een Reddit-gebruiker zegt dat Marvel hier niet goed mee omgaat.

Zo zegt deze gebruiker, genaamd Maverickindigo, dat Marvel het hier bijna nooit over heeft in hun films en series, terwijl dit evenement belangrijk zou zijn voor de levens van vele superhelden, schurken en andere mensen.

Toekomst
Hoewel 'The Blip' hoogstwaarschijnlijk niet het grootste probleem is waarmee Marvel te maken heeft, wordt het wel niet echt goed in beeld gebracht. Sommige MCU-projecten, zoals WandaVision en Hawkeye, gaan hierop in en wat het betekent om 5 jaar te verdwijnen.

Zie zijn volledige bericht hieronder.

The Blip was terrible for long-term storytelling.
byu/Mavrickindigo inmarvelstudios


De nodige andere films en series hebben het er nauwelijks of zelfs helemaal niet over gehad, waardoor sommige fans de weg een beetje kwijt zijn. Het multiverse maakt het ook allemaal nog een stuk ingewikkelder.

NieuwsFilm

meest populair