Tesla verwijdert de app van Disney+ uit zijn auto's

Tesla verwijdert de app van Disney+ uit zijn auto's

De ruzie tussen Elon Musk en Bob Iger heeft gevolgen.

Minder leuk nieuws voor de filmfanaten die over een Tesla beschikken. Tesla heeft namelijk Disney+ uit zijn voertuigen verwijderd. Dit lijkt het gevolg te zijn van de ruzie tussen Disney-CEO Bob Iger en Tesla-baas Elon Musk.

Nog niet zo heel lang geleden besloot 'Het Huis van de Muis' om al hun advertenties terug te trekken van Musks social media-platform X, het voormalige Twitter. Toen Musk hierna werd gevraagd, maakte hij korte metten met iedereen die zijn platform boycott.

Resultaat
Het is vooralsnog onduidelijk of Disney niet langer wil samenwerken met Tesla of precies andersom, maar dit verandert natuurlijk niks voor de Tesla-eigenaren, die niet langer beschikken over de Disney+ app.

Dit was sinds de zomer van 2021 een van Tesla's grootste apps. Het was zo'n succes in Amerika dat ze besloten de ondersteuning uit te breiden in het voorjaar van 2022 naar Australië en Europa. Er is gelukkig wel een oplossing.

Toch wel weer
Er is een tamelijk eenvoudige manier om Disney+ terug te krijgen in de Tesla. De app wordt dan misschien wel verborgen gehouden voor Tesla-eigenaren, je kunt deze wel gewoon nog vinden in de browser. Iets minder makkelijk en snel, maar het is dus wel nog zeker mogelijk.



NieuwsFilm

meest populair