Actieregisseur Zack Snyder onthult zijn favoriete kerstfilm: "iedereen moet wel even huilen"

Actieregisseur Zack Snyder onthult zijn favoriete kerstfilm: "iedereen moet wel even huilen"

Zack Snyder heeft een groot hart als het aankomt op zijn favoriete films.

Regisseur Zack Snyder heeft een aardige naam voor zichzelf gemaakt in Hollywood. We kennen hem onder andere van films als 300, Watchmen en Zack Snyder's Justice League. In andere woorden: hij maakt meestal keiharde actiefilms voor jong en oud.

Toch heeft Snyder een groot hart als het aankomt op zijn favoriete films. Zo heeft hij laten weten dat zijn favoriete kerstfilm hem altijd aan het huilen maakt. Sterker nog, hij heeft laten weten dat hij denkt dat niemand deze kerstfilm kan kijken zonder een traantje te laten.

Love Actually
Geloof het of niet, de favoriete kerstfilm van Snyder is Love Actually. De film volgt acht stellen die ieder een ander soort relatie hebben. De film heeft veel beroemde acteurs en actrices. Zo spelen mee: Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Keira Knightley en Rowan Atkinson.

In een interview met The Hook heeft Snyder laten weten waarom deze film zo veel voor hem betekent. "Ik bedoel, uiteraard is 'Love Actually' mijn favoriete kerstfilm. Mijn favoriete personage in de film is Liam Neeson. Ik houd het nooit droog bij het moment dat Neeson besluit zich over te geven aan de liefde. Ik ben trouwens niet de enige, iedereen moet wel even huilen."

Rebel Moon
Snyders nieuwste film Rebel Moon: Part One - A Child of Fire is momenteel te zien op Netflix. De film heeft een 5.8 op IMDB en een 66 procent positieve score van kijkers op Rotten Tomatoes. Ondanks dat de film niet heel hoog scoort is Snyder wel al druk bezig met deel twee. Uiteraard heeft de creatie van deel twee er ook mee te maken dat het verhaal altijd al in meerdere films zou worden verteld.



NieuwsFilm

meest populair