Een van Netflix' meest iconische Originals verovert de Netflix Top 10

Een van Netflix' meest iconische Originals verovert de Netflix Top 10

De 2018-film The Christmas Chronicles met Kurt Russell verovert Netflix voor de zoveelste keer.

Films als Home Alone, Gremlins, Die Hard en Als je begrijpt wat ik bedoel komen iedere Kerst weer terug. Netflix doet zijn uiterste best om zijn eigen kerstklassieker te realiseren. The Christmas Chronicles is hard op weg om die status te krijgen.

The Christmas Chronicles komt uit 2018 en werd geregisseerd door Clay Kaytis, bekend van onder andere The Angry Birds Movie. Netflix omschrijft zijn eigen film met woorden als "aangrijpend, feelgood" en "meeslepend".

Sterk ontvangen
De kerstfilm met onder andere Kurt Russell, Judah Lewis en Darby Camp staat op de Tomatometer op een prima 68 procent en de publieksscore is met 76 procent ook erg netjes.

"Kijkers die op zoek zijn naar een nieuwe kijkoptie voor de feestdagen - of die gewoon in de stemming zijn voor Santa Kurt Russell - zullen The Christmas Chronicles zeker een kerststream waard vinden," leest de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je The Christmas Chronicles graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix. Ook het vervolg uit 2020 vind je terug op de streamer.


De synopsis: Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om Kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.

NieuwsFilm

meest populair