Er is een grote aanpassing gedaan aan 'Captain America: The Winter Soldier'

Er is een grote aanpassing gedaan aan 'Captain America: The Winter Soldier'

In What If...? zien we een aparte wending in het bekende en populaire verhaal!

Inmiddels zijn we bijna door alles van Marvel-serie What If...? heen en er blijkt nu een bijzonder grote aanpassing te zijn gedaan aan Captain America: The Winter Soldier.

In de populaire serie What If....? krijgen bekende Marvel-personages en verhaallijnen andere wendingen. Dit seizoen is er al veel gebeurd en hebben de makers het hele multiversum doorkruist voor grappige verhalen.

The Winter Soldier
In het nieuwste verhaal proberen de makers een verrassende wending te geven aan een van de populairste verhalen uit de Marvel-studio: Captain America: The Winter Soldier.

De nieuwste aflevering genaamd What If... Captain Carter Fought the Hydra Stomper laat zien dat Bucky Barnes' Winter Soldier juist niet degene is die werd gehersenspoeld door spionnen.

Captain America?!
In plaats daarvan werd dat namelijk Steve Rogers! We zien dat Captain Carter en Black Widow vechten met Rogers (ofwel Captain America) in een soort Iron Man-kostuum - om er uiteindelijk achter te komen dat hij is gemanipuleerd door de Red Room. Huh?!



Het nieuwste seizoen van het geanimeerde What If...? zit vol slimme vondsten binnen de MCU waar echte fans van kunnen smullen. De serie is te bekijken op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair