Voormalig James Bond-acteur weer veilig thuis na ziekenhuisopname

Voormalig James Bond-acteur weer veilig thuis na ziekenhuisopname

Het gaat goed met George Lazenby, die na een val in zijn huis in het ziekenhuis terecht kwam.

Voormalig Bond-acteur George Lazenby werd vorige maand in het ziekenhuis opgenomen na een val. Een woordvoerder van Lazenby laat weten dat de acteur inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen is en dat het goed met hem gaat. Van de geruchten dat hij een hersenbeschadiging zou hebben opgelopen blijkt niks te kloppen.

"Lazenby heeft een wond aan zijn hoofd opgelopen na een val in zijn huis, maar de wond is nu mooi aan het helen." Schrijft de woordvoerder in een statement. "De hechtingen zijn verwijderd en het gaat goed met George. George is met zijn 84 jaar nog steeds zeer levendig, hij heeft geen beschadiging aan zijn hersenen opgelopen."

"Vechter"
Lazenbys vertegenwoordiger, Anders Frejdh, laat op Instagram weten dat het goed gaat met de voormalige James Bond. "George mag dan wel al 84 jaar oud zijn, maar hij heeft ons laten zien wat een vechter hij nog steeds is," schrijft hij in het bijschrift.

Lazenby is een Australische acteur die in 1969 werd gevraagd de rol van James Bond over te nemen van Sean Connery. Hij tekende een contract voor 7 Bond-films maar speelde uiteindelijk de spion maar 1 keer, in On His Majesty's Secret Service.

Eigen ding
"Ik verkoop liever auto's dan dat ik een stereotype James Bond ben", zei hij later over zijn Exit als Bond. "Mijn ouders dachten dat ik gek was om zo een kans en zoveel geld te laten liggen. Niemand geloofde me, iedereen dacht dat ik alleen maar aandacht wilde. Maar ik wilde alleen maar mijn eigen ding doen."



Hoewel de acteur nog jarenlang in tientallen films en tv-series speelde, kreeg hij nooit meer de faam die hij door zijn rol als Bond had. Lazenby zelf zal daar waarschijnlijk alleen maar blij om zijn. Je kan On Her Majesty's Secret Service bekijken op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair