James Gunn deelt ontwerp: Ziet Lex Luthor er zo uit in 'Superman: Legacy'?

James Gunn deelt ontwerp: Ziet Lex Luthor er zo uit in 'Superman: Legacy'?

De grote baas van DC lijkt te onthullen hoe de schurk eruit zal komen te zien.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker al dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman. De geliefde acteur wordt namelijk vervangen door David Corsenwet, die voor het eerst te zien zal zijn als de superheld in Superman: Legacy. Hij zal het moeten gaan opnemen tegen Lex Luthor.

Zoals Joker de aartsvijand is voor Batman, is Lex Luthor de grote vijand van Superman. Het was voor James Gunn, de nieuwe grote baas van DC, dan ook belangrijk een goede acteur hiervoor te strikken. Recentelijk vond hij deze in Nicholas Hoult.

Design
Hoult is geen onbekende wanneer het aankomt op blockbusters. Zo speelde hij een belangrijke rol in diverse X-Men-films als the Beast en was hij ook te zien in het actiespektakel X-Men: Fury Road. Voor hem waren Kevin Spacey en Jesse Eisenberg al als Lex Luthor te zien.

Enkele weken geleden liet Gunn ons weten dat ons iets heel moois staat te wachten en dat ze grote plannen hebben met de superschurk. In zijn Instagram-story lijkt hij nu zelfs een eerste kiekje gedeeld te hebben van hoe Hoult eruit zal komen te zien.

Foto
Aangezien het gaat om zijn story, is de foto al niet meer te vinden op Gunns Instagram-pagina. Er werden echter wel meteen al screenshots van gemaakt, die o.a. hier te zien is. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen, aangezien de opnames van maart 2024 van start zullen gaan.



NieuwsFilm

meest populair