Gary Oldman genoot van zijn samenwerking met deze regisseur: "de perfecte filmmaker"

Gary Oldman genoot van zijn samenwerking met deze regisseur: "de perfecte filmmaker"

De met een Oscar bekroonde acteur werkt maar wat graag samen met Christopher Nolan.

Gary Oldman had een belangrijke maar korte bijrol in Christopher Nolans Oppenheimer. Ondanks het feit dat hij maar een paar minuutjes te zien is, nam hij genoegen met het rolletje, aangezien hij maar wat graag samenwerkt met de geliefde regisseur.

De twee grootheden werkten al samen aan The Dark Knight-trilogie, waarin de met een Oscar bekroonde acteur in de huid kruipt van Commisioner Jim Gordon, een van Batmans trouwe bondgenoten en een belangrijk figuur in Gotham.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Oldman zich uit over zijn films met Nolan: "Ik zal je een voorbeeld geven van een perfecte regisseur. Ik heb zeven jaar met Chris samengewerkt aan de drie Batman-films. Chris geeft je niet veel notities, maar hij geeft je veel ruimte".

"Hij verwacht hetzelfde van al je acteurs: 'Je komt naar de set, je doet je werk, ik doe mijn werk'. Er is niet veel 'small talk'. Je komt en je doet wat je moet doen, maar hij is heel charmant. Ik weet het nog heel goed, toen ik bezig was met een Batman-scène en iets opnieuw van hem moest doen".

Lof
Oldman vervolgt: "Hij kwam op me af en zei: 'Laten we deze even opnieuw doen. Er staat veel op het spel'. Ik zei: 'Ja, ik snap het, laten we het nog een keer doen'. Ik vond het geweldig".


"Hij zegt niet veel, maar geeft je gewoon dat duwtje dat je nodig hebt om dat klein beetje extra te leveren. Hij let op de details, waardoor het net het verschil maakt tussen een goede en perfecte opname".

NieuwsFilm

meest populair