Zack Snyder over het resultaat van 'Rebel Moon' op Netflix: is hij wel tevreden?

Zack Snyder over het resultaat van 'Rebel Moon' op Netflix: is hij wel tevreden?

Regisseur Zack Snyder is blij dat 'Rebel Moon' al een week op nummer 1 staat.

De langverwachte science-fiction-film van Zack Snyder, Rebel Moon: Part 1 - A Child of Fire, staat sinds vorig weekend op Netflix. De film kreeg meteen een hoop aandacht en is de best bekeken film op de streamingdienst van de afgelopen week. Zack Snyder uit zijn vreugde op social media.

Het eerste deel van Rebel Moon werd in de eerste 3 dagen 23,9 miljoen keer bekeken, ruim genoeg om de concurrentie van Leave The World Behind en Maestro achter zich te laten.

Toegewijde fans
Snyder is zijn fans zeer dankbaar dat ze zijn nieuwe film bekeken hebben. "De nummer 1 film in de wereld, Dankjewel," schrijft de regisseur op Twitter.

"Het is een fantastische ervaring om Rebel Moon eindelijk te kunnen delen met de hele wereld, en ik ben super blij dat de film de nummer 1 van de wereld is," laat Snyder weten in een statement. "We hebben de meest toegewijde en loyale fans waar een filmmaker op kan hopen, en het is prachtig dat ze ons altijd steunen."

Kritisch
Als we wat kritischer kijken naar de cijfers zien we dat het aantal kijkers van Rebel Moon helemaal niet zo spectaculair is. Leave the World Behind werd een aantal weken geleden nog 41,7 miljoen keer bekeken in het openingsweekend. En 29 miljoen gebruikers bekeken de David Fincher-thriller The Killer in November.



Netflix heeft een flinke gok genomen met Rebel Moon, ze hebben honderden miljoenen geïnvesteerd in een plan om meerdere films en series te maken. Netflix hoopt dan ook dat Rebel Moon een flinke hit wordt. Rebel Moon: Part 2 - The Scargiver verschijnt 19 april op de streamingdienst en later in het jaar verschijnen ook langere versies van beide delen.

NieuwsFilm

meest populair