De belachelijkste scène van 2023 kwam van Gal Gadot

De belachelijkste scène van 2023 kwam van Gal Gadot

De cameo van Gal Gadot in 'Shazam! Fury of the Gods' zorgde voor hilarische reacties bij kijkers.

Shazam! Fury of the Gods was naast een box office ramp, ook qua verhaal soms rampzalig noemen. Het geforceerd gebruik van standaard superheldenelementen, maakte het tot een matige opvolger van Shazam (2019). Maar één specifieke scène werd door zijn belachelijkheid weer bijzonder grappig. (Let op: SPOILERS.)

Het dit jaar uitgekomen Shazam! Fury of the Gods bevatte een opmerkelijke cameo van Gal Gadot. Onder begeleiding van haar elektrische cellothema, kwam ze te midden van een sombere scène rond Billy's begrafenis, die hopeloos verloren leek te zijn.

Wonderwoman's misser
Wonder boven wonder, bracht de superheldin het hoofdpersonage weer tot leven met haar goddelijke krachten. Wat het extra amusant maakte, was dat er bij de bij de binnenkomst van Gal Gadots personage bijna surreëel vrolijke uitdrukkingen op de gezichten verschenen van Billy's familie.

Hoewel de scène bedoeld was als een verrassende verschijning, om de hype op te bouwen, zorgde het in praktijk voor hoop verbaasde en hilarische reacties bij fans en critici.

Grappigste scène 2023
Sommigen omschreven de scène dan ook als de grappigste scène van 2023. Op X deelden internetgebruikers hun hilarisch gemene gedachten:




Toch nog benieuwd naar de hele film? Je kunt 'm terugkijken op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair