Dé reden waarom beeldschone Jessica Alba weigert naaktscènes op te nemen

Dé reden waarom beeldschone Jessica Alba weigert naaktscènes op te nemen

De actrice is nooit uit de kleren gegaan en zal dit ook niet doen.

We zien Jessica Alba de laatste jaren niet meer zo heel veel, maar de actrice was te zien in diverse blockbusters en grote films. Denk bijvoorbeeld maar aan het Sin City-tweeluik en de twee Fantastic Four-films. Er is echter één ding dat ze in haar vele films nooit heeft gedaan.

Alba wordt gezien als een van de knapste vrouwen in de filmindustrie. Niet zo heel gek dus, dat ze in de nodige films te zien is als een diva of 'la femme fatale'. Ze nam dan ook meerdere pikante scènes op, maar volledig uit de kleren heeft ze nooit gedaan en dit zal ze nooit doen.

De reden
In 2019 gaf de actrice een interview, waarin ze uitlegde waarom ze geen naaktscènes wil en zal opnemen: "Ikzelf heb er moeite mee, uit de kleren te gaan met iemand die je eigenlijk helemaal niet kent".

Toen haar man, Cash Warren, grapte dat zij de nodige pikante scènes had kunnen opnemen met menige Hollywood-hunks, zei Alba het volgende: "Ik zal niet ontkennen dat ik Pierce Brosnan en Bruce Willis niet knap vind, maar dat betekent nog niet dat ik naakt zal gaan. Ik ken ze niet, dus het voelt vreemd aan om dan zoiets op te nemen".

Speciaal
Alba vervolgt: "Ik zie de liefde bedrijven als iets heel speciaals en intiems. Je kiest ervoor om met iemand te zijn. Je voelt en ruikt elkaar. Dat moet een keuze kunnen zijn, niet iets dat je opgelegd wordt. Ik zou zo'n scène niet eens overtuigend over kunnen brengen, want ik zou niet goed kunnen doen 'alsof'."


"Ook kunnen zulke scènes heel lang duren om op te nemen, soms zelfs enkele dagen. Daar heb ik geen zin in. Ook wil ik niet dat mijn grootouders mij naakt zien". Vanwege deze redenen laat Alba dan ook elke keer een 'no-nudity clause' opnemen in haar filmcontracten.

NieuwsFilm

meest populair