Zendaya deelt poster voor haar sensuele nieuwe film 'Challengers'

Zendaya deelt poster voor haar sensuele nieuwe film 'Challengers'

Dit jaar zal de actrice weer te zien zijn in de nodige blockbuster waaronder Guadagnino's pikante film.

Regisseur Luca Guadagnino heeft al de nodige sterk onthaalde films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Call Me By Your Name en Bones and All. Niet zo heel gek dus, dat de nodige filmfanaten uitkijken naar Challengers, waar nu weer een nieuwe poster van verschenen is.

Het verhaal gaat over Tashi Duncan. Haar leek een veelbelovende tennis-carrière te wachten, maar na een blessure besloot ze coach te worden. Zij is getrouwd met Art, een tenniskampioen, die een iets mindere periode kent.

Probleem
Tashi probeert haar man te helpen, maar dan keert Patrick terug, Arts voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Hierdoor loopt de spanning hoog op en begint Tashi zich ook af te vragen welke prijs er voor de winst betaald zal moeten worden.

De rol van Tashi gaat naar niemand minder dan Zendaya, o.a. bekend van Dune en Spider-Man: No Way Home. De actrice is pas 27 jaar oud maar is al een van de grootste namen in Hollywood. Op Instagram heeft ze al maar liefst 184 miljoen volgers.

Poster
Ze heeft nu de nieuwste poster van Challengers op het socialemediaplatform gedeeld. Hier zet ze enkel en alleen de tekst bij: "Challengers verschijnt op 26 april. Ik wens jullie allemaal een geweldig nieuw jaar". Bekijk de poster hieronder.



NieuwsFilm

meest populair