Onheilspellende eerste teaser horrorfilm 'The First Omen'

Onheilspellende eerste teaser horrorfilm 'The First Omen'

De volledige trailer van het nieuwste deel in de langlopende horror-franchise wordt snel verwacht.

In 2022 werd al gemeld dat er een nieuw deel zou komen in de The Omen-franchise, maar door de stakingen in Hollywood krijgen we nu pas een eerste blik op de horrorfilm.

Dit is slechts een teaser voor de trailer die morgen moet verschijnen, maar horrorfans krijgen zo in elk geval al een idee van wat ze kunnen verwachten.

De duivel keert terug
De teaser is overigens niet helemaal zonder waarde. We weten nu namelijk ook dat The First Omen vanaf 5 april in de bioscopen draait.

De film gaat over een jonge Amerikaanse vrouw die naar Rome wordt gestuurd om voor de kerk te werken. Al snel krijgt ze te maken met een duistere macht die haar doet twijfelen aan haar geloof.

Topcast
Over de cast weten we ook al genoeg: Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Northman) en Bill Nighy (Living) spelen de hoofdrollen.



De regie van The First Omen is in handen van Arkasha Stevenson, die personages gebruikt die bedacht werden door David Seltzer en een script verfilmt van Tim Smith en Arkasha Stevenson en Keith Thomas.

Opnieuw teleurstelling?
Producenten zijn David S. Goyer, Keith Levine, Tim Smith, Whitney Brown en Gracie Whelan.

The First Omen is de zoveelste poging om een oude horrorreeks uit het slop te trekken. Dit werd vorig jaar al met weinig succes gedaan met The Exorcist: Believer.

NieuwsFilm

meest populair