IMDb-ranking explodeert: een van de beste films van 2023 stijgt meer dan 6000(!) plekken

IMDb-ranking explodeert: een van de beste films van 2023 stijgt meer dan 6000(!) plekken

'Kho Gaye Hum Kahan' staat pas enkele dagen online maar kan nu al een hit genoemd worden.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om te kijken welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan 6000(!) plekken steeg.

Het gaat hier om Kho Gaye Hum Kahan van Arjun Varain Singh. Dit geldt als zijn regiedebuut (als we zijn muziekclips niet meetellen) en een succes mag dit zeker wel genoemd worden.

Ontvangst
De film, die pas eind december op Netflix verscheen, werd ijzersterk onthaald. Op Rotten Tomatoes scoort deze een hele mooie 85% en op IMDb weer een 8,3. Dat niet alleen. Kho Gaye Hum Kahan staat nu op plekje nummer 50 op de IMDb lijst meest populaire films.

In enkele dagen tijd is de film maar liefst 6363 plekken gestegen, iets dat zo goed als ongekend is. Normaal gesproken stijgen of dalen films met enkele plekken, soms honderden plekken, maar duizenden komt bijna nooit voor.

Verhaal
De film vertelt het verhaal van drie twintigers, drie beste vrienden. Zij in Mumbai, waar romantiek, ambitie maar ook levensverdriet samenkomen met de verslavende aantrekkingskracht van sociale media. Bekijk de trailer hieronder.



Kho Gaye Hum Kahan is Hindi voor 'Waar zijn we verdwaald?', iets waar de jonge personages in de film duidelijk mee worstelen.

Kijken
Op de onderstaande poster is duidelijk te zien dat ze liever tijd doorbrengen op hun telefoon. Ze doen het voorkomen alsof ze het perfecte leven leiden, in plaats van te genieten van het moment. Dit is iets waar de Gen Z-generatie in de ogen van veel mensen om bekend staat.



Interesse in sterk onthaalde Kho Gaye Hum Kahan? Bekijk deze dan nu snel op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair