De eerste 666 onthult zich in trailer 'The First Omen'

De eerste 666 onthult zich in trailer 'The First Omen'

De prequelfilm op de eerdere Omen-films verschijnt in april in de Nederlandse bioscopen.

Gisteren verscheen er al een korte teaser voor de volledige trailer voor The First Omen. De bovennatuurlijke horrorfilm is een prequel op de originele film The Omen uit 1976 die heel wat mensen de stuipen op het lijf heeft gejaagd.

The First Omen komt van schrijver en debuterend regisseur Arkasha Stevenson. Er zijn rollen voor onder andere Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sônia Braga, Ralph Ineson en Bill Nighy.

De eerste Omen
Al in 2016 werd de film aangekondigd en nu eindelijk is de film afgerond om in de bioscopen te verschijnen. Uiteraard richt de film zich weer op de geboorte van de antichrist.

In The First Omen ontmoeten we een Amerikaanse vrouw die naar Rome gaat om in een kerk te werken. Daar ontdekt ze een sinister plan om de antichrist naar de Aarde te brengen. Uiteraard moet daar op een of andere manier een stokje voor worden gestoken.

11 april
Mocht je er zin in hebben, dan kun je vanaf 11 april naar The First Omen, want vanaf dan draait de film in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de trailer voor de prequelfilm.


Mocht je de remake van de originele film willen zien, dan vind je deze op Disney+. De originele filmreeks lijkt niet gestreamd te kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair