De poster voor 'The First Omen' is misschien wel pakkender dan de trailer

De poster voor 'The First Omen' is misschien wel pakkender dan de trailer

De gruwelijke prequel van The Omen zal binnenkort verschijnen in Nederlandse bioscopen!

De prequelfilm van The Omen uit 1976 komt binnenkort al uit en na de eerste trailer, is nu de poster van de horrorfilm onthuld. Die belooft eigenlijk alleen maar meer goeds voor The First Omen.

The First Omen is een prequel op de originele film The Omen uit 1996. Deze horrorfilm heeft destijds heel wat mensen de stuipen op het lijf gejaagd.

Debuut
Sinds 2016 is er al sprake van een nieuwe film in het bovennatuurlijke universum en de tijd van release is nu eindelijk bijna daar!

The First Omen is het debuut van regisseur Arkasha Stevenson, die ook de film heeft geschreven. De rollen zijn weggelegd voor onder anderen Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Ralph Ineson en Bill Nighy.

Duister plan
In The First Omen volgen we een Amerikaanse vrouw die naar Rome gaat om in een kerk te werken. Daar ontdekt ze een sinister plan om de antichrist naar de aarde te brengen. Hoe kan ze dit tegengaan? Bekijk de veelbelovende poster hieronder:



We hoeven nog maar een paar maanden te wachten voordat we de prequel in de bioscoop kunnen checken. The First Omen draait vanaf 11 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair