'Ferrari'-acteur Adam Driver schiet uit zijn slof na vermoeiende vragen: "Het is maar twee keer"

'Ferrari'-acteur Adam Driver schiet uit zijn slof na vermoeiende vragen: "Het is maar twee keer"

De acteur heeft genoeg van de vraag "waarom speel je alleen maar Italianen?"

Adam Driver is nu al enkele tijd een grote naam in Hollywood. De acteur, voornamelijk bekend van de laatste Star Wars-trilogie, wist hoge ogen te gooien in o.a. Marriage Story en Patterson. De laatste tijd lijkt hij echter telkens beroemde Italianen te spelen.

Nog niet zo heel lang geleden was de acteur te zien als Enzo Ferrari in Michael Manns Ferrari, terwijl hij in 2021 in de huid kroop van Maurizio Gucci in House of Gucci van Ridley Scott. Tijdens een recent interview werd Driver hierna gevraagd, maar hij is duidelijk klaar met die vraag.

Genoeg
De nodige journalisten willen weten waarom de acteur in twee opeenvolgende films besloot twee bekende Italiaanse figuren neer te zetten. Driver kwam met het volgende antwoord: "Wat maakt het nu een zak uit dat het hier gaat om twee Italianen?"

"Er zijn nu al zoveel mensen geweest die mij hebben gevraagd: 'hoe vaak ga je een Italiaan spelen?' Het is gewoon zo gegaan zonder dat er een echte reden voor is. Ik bedoel, wanneer Ridley en Michael je vragen voor hun films, twee van de beste regisseurs, dan denk je niet na maar zeg je gewoon ja".

Vreemd
De acteur vervolgt grappend: "Ik heb in mijn carrière niet altijd de meest strategische keuzes gemaakt, maar ik had er geen idee van dat hier zoveel over te doen zou zijn. Hier had mijn team me wel even op kunnen voorbereiden".



NieuwsFilm

meest populair