Margot Robbie over de toekomst van Harley Quinn: keert ze terug?

Margot Robbie over de toekomst van Harley Quinn: keert ze terug?

De actrice vindt het niet erg om het stokje over te dragen.

Margot Robbie is een zeer geliefde actrice. Zo wist ze hoge ogen te gooien in o.a. The Wolf of Wall Street, I Tonya en als Harley Quinn in diverse DC-films. De vraag is of ze echter nog eens terugkeert als dit personage.

Robbie kroop voor de eerste keer in de huid van dit geliefde personage in Suicide Squad uit 2016. Haar prestatie werd zo goed onthaald dat zij een van de weinigen was die mocht terugkeren voor James Gunns sequel/reboot The Suicide Squad in 2021.

Meer
Hetzelfde jaar kreeg ze ook haar eigen film, genaamd Birds of Prey. DC is sindsdien echter een andere weg ingeslagen. Zo lijkt de studio zich minder te focussen op hun superheldenuniversum en meer aandacht te besteden aan stand-alone verhalen, zoals The Batman en Joker.

Er komt een tweede Joker-film aan, genaamd Joker: Folie a Deux, waarin niemand minder dan Lady Gaga nu in te zien zal zijn als Harley Quinn tegenover de Joker van Joaquin Phoenix. Robbie laat zich nu over de toekomst van het personage uit.

Reactie
Zo zegt de Barbie-actrice: "Ik wilde altijd dat Harley een personage werd dat zou kunnen worden 'doorgegeven' aan iemand anders. Ik vind het geweldig dat iemand anders het stokje overneemt".


"Er zijn zo veel iconische rollen voor mannen die ook worden overgenomen door een andere acteur. Mijn droom is dat hetzelfde gaat gebeuren met Harley. Ik ben trots dat ik het begin heb mogen maken en ik denk dat Lady Gaga het onwijs goed gaat doen".

NieuwsFilm

meest populair