Absurde trailer 'Lisa Frankenstein': Kathryn Newton brengt haar monsterlijke liefde weer tot leven

Absurde trailer 'Lisa Frankenstein': Kathryn Newton brengt haar monsterlijke liefde weer tot leven

Van de schrijver van Jennifer's Body krijgen we een nieuwe horrorkomedie.

Focus Features heeft de nieuwe trailer online gezet voor de film Lisa Frankenstein, een nieuwe horrorkomedie van schrijver Diablo Cody (Jennifer's Body) en debuterend filmregisseur Zelda Williams.

De hoofdrollen in Lisa Frankenstein zijn voor Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) en Cole Sprouse (Riverdale). Newton zien we als het titelpersonage en Sprouse speelt het "monster" van Frankenstein. De film speelt zich af in 1989.

Lisa Frankenstein
De film laat zien hoe een onbegrepen gothic-tienermeisje, met de naam Lisa Swallows, een knap lijk uit het Victoriaanse tijdperk reanimeert tijdens een onweersbui. Ze begint hem om te bouwen tot de man van haar dromen met de hulp van een zonnebank.

Als haar monster voltooid is, start het verliefde stel een moorddadige reis om onderweg ware liefde, geluk en een paar ontbrekende lichaamsdelen te vinden.

Februari
Een Nederlandse datum lijkt Lisa Frankenstein nog niet te hebben. In de Verenigde Staten verschijnt de horrorkomedie op 9 februari in de bioscoop, net op tijd voor Valentijnsdag.


Andere rollen komen van Carla Gugino (Watchmen, Hill House), Liza Soberano (Alone/Together), Joe Chrest (Stranger Things) en Henry Eikenberry (The Crowded Room).

NieuwsFilm

meest populair