Vanaf deze dag staat 'Killers of the Flower Moon' op Apple TV+

Vanaf deze dag staat 'Killers of the Flower Moon' op Apple TV+

Lang zullen we niet meer hoeven te wachten op dit pareltje.

Enkele maanden geleden bracht Martin Scorsese zijn Killers of the Flower Moon uit, zonder enige twijfel een van de beste films van 2023. Toch wilde niet iedereen hiervoor naar de bioscoop, aangezien de film enorm lang duurt. Wanneer verschijnt deze op Apple TV+?

Scorsese werkte voor zijn laatste blockbuster samen met Apple, waardoor zij over de rechten beschikken. Nu dat de film niet meer in de bioscopen te zien is, heeft de studio besloten deze online te zetten. Lang hoeven we niet meer te wachten.

Deze maand
Volgende week, op 12 januari om precies te zien, zal Killers of the Flower Moon te streamen zijn. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan moet je hem zeker op je 'te kijken'-lijstje zetten. De film werd namelijk sterk onthaald en wordt gezien als een van de grote Oscar-kanshebbers.

De National Board of Review noemde Killers of the Flower Moon zelfs de beste film van het jaar (al kwamen we op FilmTotaal bij een andere nummer 1 terecht). Ook werd de film genomineerd voor maar liefst 12 Critics Choice Awards en 7 Golden Globes.

Verhaal
Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld.


Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden.

NieuwsFilm

meest populair