Deze topactrice, genomineerd voor 4 Oscars, weigerde Scarlett Johansson op te volgen

Deze topactrice, genomineerd voor 4 Oscars, weigerde Scarlett Johansson op te volgen

Marvel weet elke keer weer grote namen te strikken, maar Saoirse Ronan heeft ze al twee keer afgewezen.

Marvel werkt maar wat graag samen met allerlei grote namen uit de filmwereld en weet voor elk project weer geliefde acteurs te strikken. Een topactrice weigert echter in een superheldenfilm op te duiken.

Nog niet zo heel lang geleden verscheen Black Widow, waarin Scarlett Johanssons Natasha Romanoff eindelijk haar eigen film kreeg. In de blockbuster is Florence Pugh te zien als Yelena Belova, Natasha's zus, die een belangrijkere rol lijkt te gaan krijgen in het MCU.

Anders
Toch had het heel anders kunnen lopen. Marvel wilde eigenlijk Saoirse Ronan voor de rol strikken. De actrice is pas 29 jaar oud, maar wist al hoge ogen te gooien in Atonement, Lady Bird, Brooklyn en Little Women. Voor alle vier deze films werd ze genomineerd voor een Oscar.

Deadline filmjournalist Justin Kroll liet zich erover uit: "Ik heb te horen gekregen dat Saoirse Ronan de rol kreeg aangeboden, maar hiervoor heeft bedankt, waardoor Florence Pugh de rol kreeg. Marvel is niet echt 'haar ding' en Ronan heeft nooit interesse gehad".

Herhaling
Dit was echter niet de eerste keer dat Marvel Ronan een rol aanbood. Ze vroegen haar namelijk ook al voor de rol van Scarlet Witch voordat Elizabeth Olsen hiermee aan de haal ging. Ook hier kwam het echter niet van.



NieuwsFilm

meest populair