Het vervolg op het actiespektakel 'Heat' lijkt sneller te verschijnen dan gedacht

Het vervolg op het actiespektakel 'Heat' lijkt sneller te verschijnen dan gedacht

Geen Robert de Niro en Al Pacino, maar hoogstwaarschijnlijk wel Adam Driver.

Regisseur Michael Mann heeft al de nodige pareltjes gemaakt, maar zijn geliefdste werk is toch wel ongetwijfeld Heat. Deze kwam in 1995 uit, maar volgend jaar, 30 jaar na het origineel, worden we eindelijk getrakteerd op het vervolg.

Mann, die vorig jaar nog Ferrari uitbracht, heeft al vaker laten weten graag een tweede Heat-film te willen maken. In het origineel zijn de hoofdrollen weggelegd voor Robert de Niro en Al Pacino, maar zij lijken niet terug te keren voor het vervolg.

Wat te verwachten
In het origineel kruipt de Niro in de huid van Neil McCauley, een professionele dief die op het punt staat zijn grootste roof ooit te slaan. Dit wil rechercheur Vincent Hanna (Pacino) echter koste wat het kost voorkomen. Beide mannen realiseren zich dat dit de grootste uitdaging van hun leven is.

Ondanks het feit dat De Niro en Pacino niet terug lijken te keren, gaan we McCauley en Hanna wel opnieuw zien. Heat 2 zal namelijk de jonge jaren van de twee personages laten zien en hoe zij respectievelijk uitgroeien tot crimineel en detective.

Meer
Ook zal het vervolg dieper induiken op de personages van Val Kilmer, namelijk Chris Shiherlis en Jon Voights Nate. Er doet een gerucht de ronde dat Adam Driver na Ferrari wederom met Mann zal samenwerken en de jonge McCauley zal vertolken in Heat 2.


Aangezien de opnames nog dit jaar van start zullen gaan zal meer informatie ongetwijfeld snel volgen. Houd FilmTotaal dan ook goed in de gaten voor meer Heat 2-nieuws!

NieuwsFilm

meest populair