Deze aangrijpende Netflix Original wordt nu sterk bekeken

Deze aangrijpende Netflix Original wordt nu sterk bekeken

Sinds vrijdag staat de dramafilm Good Grief op Netflix en deze komt nu binnen op plaats 9 in de Netflix Top 10.

Bovenin de Netflix Top 10 debuteerde afgelopen vrijdag de grote Netflix Original La Sociedad de la Nieve en sinds zaterdag staat een kleinere originele Netflix-film op plaats negen. Het betreft het drama Good Grief.

Good Grief komt van debuterend filmregisseur Dan Levy en Netflix omschrijft de film met woorden als "geestig" en "bitterzoet". Je ziet in het drama rollen van onder andere de opvallende namen Luke Evans, Ruth Negga, Himesh Patel en Levy zelf.

Sterk ontvangen
De film staat er goed voor op de Tomatometer met een prima 76 procent na 41 recensies. De score op de IMDb is wat minder met voorlopig een 6,3/10 na bijna 1,5K stemmen.

De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luistert als volgt: "Good Grief is een solide eerste speelfilm voor schrijver-regisseur Dan Levy en biedt een algemeen aangrijpende kijk op liefde na de dood, waarvan de verfrissende oprechtheid slechts af en toe overgaat in sentimentaliteit."

Nu op Netflix
Wil je Good Grief graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een kunstenaar gaat na de dood van zijn man, een beroemde schrijver, met zijn twee beste vrienden naar Parijs, waar ze gevoelige geheimen en harde waarheden delen.

NieuwsFilm

meest populair