Deze verraderlijke bioscoopfilm uit 2023 verovert Netflix nu helemaal

Deze verraderlijke bioscoopfilm uit 2023 verovert Netflix nu helemaal

De vijfde Insidious-film klant de Netflix Top 10 en staat al op de derde plaats.

De Netflix Top 10 wordt deze maand aangevuld met enkele vermakelijke films die afgelopen jaar in de bioscoop te zien waren. Een van die films is Insidious: The Red Door en deze staat nu op de derde plaats in de toplijst van Netflix.

Insidious: The Red Door is geregisseerd door hoofdrolspeler Patrick Wilson en Netflix omschrijft de film met woorden als "onheilspellend, griezelig" en "tienerhorror". Naast Wilson hebben ook Ty Simpkins, Rose Byrne, Andrew Astor en Steve Coulter rollen.

Wisselend ontvangen
Wereldwijd werd er zo'n $190 miljoen opgehaald na een magere ontvangst. Op de Tomatometer staat de film op slechts 37 procent, met een 5,00/10 als gemiddelde beoordeling. De publieksscore op Rotten Tomatoes is een stuk hoger met 70 procent.

FilmTotaal-recensent Zadok Samson kon zich prima vermaken met de vijfde film in de reeks en gaf drie sterren: "Het broze drama terzijde is Insidious: The Red Door een bezwerende horrorfilm geworden. Het slot suggereert dat Whannell en Wan nog genoeg ideeën hebben om hun universum verder te laten groeien.".

Nu op Netflix
Als je Insidious: The Red Door graag wil zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Josh Lambert en zijn zoon Dalton worstelen met een generatie-overstijgend trauma wanneer onderdrukte herinneringen bovenkomen aan de demon die hun gezin achtervolgt.

NieuwsFilm

meest populair