Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Apostle

Regie: Gareth Evans | Hoofdrollen: Dan Stevens, Michael Sheen, Lucy Boynton | Kijk nu



Thomas Richardson is een man die in 1905 afreist naar een afgelegen eiland om zijn zus te redden, die is ontvoerd door een vreemde religieuze sekte die losgeld eisen voor haar leven. Het wordt al snel duidelijk dat deze sekte dit beter niet had kunnen doen, want Thomas komt al snel achter de geheimen die deze cult achterhoudt en waarop de gehele sekte is opgebouwd.

Insidious: The red Door

Regie: Patrick Wilson | Hoofdrollen: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins | Kijk nu



Het is inmiddels tien jaar geleden sinds de familie Lambert tenauwernood aan de bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen. Om hun demonen voor eens en voor altijd te laten rusten, moeten Josh en Dalton nog dieper 'the Further' induiken, waarbij ze het duistere verleden van hun familie onder ogen moeten komen. Achter de rode deur liggen er echter een groot aantal nieuwe en gruwelijke verschrikkingen op de loer.

His House

Regie: Remi Weekes | Hoofdrollen: Matt Smith, Javier Botet, Andy Gathergood | Kijk nu



Twee vluchtelingen, die een relatie hebben, weten het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan te ontvluchten. Ze trekken naar het Verenigd Koninkrijk waar ze in een dorpje een nieuw leven beginnen. Het is echter moeilijk aanpassen aan de huidige omgeving die bovendien iets duisters verbergt.

NieuwsFilm

meest populair