Zijn dit dan de 4 nieuwe emoties in 'Inside Out 2'?

Zijn dit dan de 4 nieuwe emoties in 'Inside Out 2'?

Pixar en Disney hebben de vier nieuwe emoties bekend gemaakt voor het Pixar-vervolg.

9 jaar na de originele Inside Out (Binnenstebuiten) keert de jonge Riley terug voor een nieuwe levensfase. Inside Out 2 kent een aantal nieuwe emoties die het de tiener niet makkelijk zullen maken. Hoe dat precies gaat uitpakken is nog even afwachten, maar we weten wel hoe ze eruit gaan zien.

Met de release van de eerste trailer kunnen Disney en Pixar vier nieuwe personages bevestigen. De nieuwe emoties in Inside out 2 zullen zijn: Angst, Lusteloosheid, Schaamte, Afgunst.

Vier nieuwe emoties
Onzekerheid is het oranje personage dat we al in de trailer zagen en zich direct verontschuldigde tegenover de anderen, omdat ze een goede eerste indruk wilde maken. De rol wordt vertolkt door Maya Hawke (Maestro). Jawel, de dochter van bekende acteurs Uma Thurman en Ethan Hawke.

Een andere nieuw donkerblauw/paars personage is Lusteloosheid. Dit is een van de emoties waar veel tieners mee te maken krijgen en dit zal zich in de film mogelijk vertalen naar verveling en desinteresse.

Schaamte en Afgunst
Het derde nieuwe personage met sterren in de ogen en een ietwat angstige blik is Schaamte. De nieuweling in Inside Out 2. De groenblauwe emotie zal waarschijnlijk de kop opsteken wanneer Riley op school is met vrienden of in de buurt van haar directe familie.

Bekijk de afbeelding
Tot slot is er een roze wezen met wat glanzend haar dat bekend staat als Afgunst. In combinatie met Angst en Schaamte zullen de gevoelens van Afgunst de kop opsteken als ze op school of in competitieverband zal verblijven.

Release
Eerder onthulde regisseur Kelsey Mann al in een interview waarom ze zich nu richt op de puberteitfase en dan met name de onzekerheid. De officiële release voor Inside Out 2 staat gepland voor 14 juni 2024.NieuwsFilm

meest populair