Deze bioscoopfilm uit 2023 is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze bioscoopfilm uit 2023 is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Maggie Moore(s) verscheen in 2023 in de bioscoop en staat nu in de Netflix Top 10.

Een toppositie heeft de film Maggie Moore(s) nog niet in de Netflix Top 10, maar de film heeft wel de stijgende lijn te pakken. Vorig weekend debuteerde de misdaadkomedie op de tiende plaats en is nu twee plaatsen gestegen.

Maggie Moore(s) komt van regisseur John Slattery (God's Pocket) en Netflix omschrijft de film met woorden als "offbeat, geestig" en "duister". Je ziet rollen voor acteurs als Jon Hamm, Nick Mohammed en Tina Fey.

Wisselend ontvangen
De komedie krijgt op de Tomatometer een middelmatige score van 50 procent. Op de IMDb staat Maggie Moore(s) op een 6,1/10. Recensent Terence Shea zag de film voor FilmTotaal en kwam tot drie sterren.

"Geen idee wat John Slattery's motivatie is om in de regiestoel te willen zitten. Hij heeft hoe dan ook nog veel te leren," aldus Terence. "Wie weet verrast hij ons in de toekomst meer dan hij met Maggie Moore(s) doet."

Nu op Netflix
Wil je Maggie Moore(s) graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In een klein stadje vol grote geheimen werken een politiecommissaris en een amateur-speurneus samen om de moorden op te lossen op twee vrouwen met dezelfde naam: Maggie Moore.

NieuwsFilm

meest populair