Star Wars kondigt nieuwe film aan: 'The Mandalorian' komt naar het grote scherm

Star Wars kondigt nieuwe film aan: 'The Mandalorian' komt naar het grote scherm

Lucasfilm maakt bekend dat een film over The Mandalorian en Grogu in de maak is.

Het is inmiddels alweer meer dan 4 jaar geleden dat de laatste Star Wars-film in de bioscopen is verschenen. Sindsdien zijn er allerlei geruchten over wat de volgende Star Wars-film gaat zijn en wanneer deze gaat verschijnen. Nu heeft Lucasfilm eindelijk bekendgemaakt waar de nieuwste Star Wars-film over gaat.

De volgende Star Wars wordt een vervolg op de Disney+ serie The Mandalorian, de film zal de titel The Mandalorian and Grogu kan krijgen. Seizoen 3 van The Mandalorian diende als een soort einde van het verhaal van Din Djarin en Grogu, er gingen dan ook al langer geruchten dat er geen seizoen 4 van The Mandalorian zou komen.

Jon Favreau
The Mandalorian and Grogu zal de eerste keer zijn dat we de populaire personages op het grote doek kunnen zien. De film zal worden geregisseerd door Jon Favreau (Iron Man), die ook als producent van The Mandalorian diende en een aantal afleveringen van de serie regisseerde. De camera's zullen later dit jaar gaan draaien, wat betekent dat The Mandalorian and Grogu de eerste Star Wars-film is die we in de bioscoop kunnen gaan zien sinds Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker.

Favreau heeft veel zin om de film te gaan maken: "Ik heb zoveel respect voor de wereld die George Lucas heeft gecreëerd. Ik heb enorm veel zin om het verhaal van de Mandalorian en zijn leerling Grogu naar het grote scherm te brengen."

Geen seizoen 4
Lucasfilm president Kathleen Kennedy heeft ook alle vertrouwen in de nieuwe film: "Dit nieuwe verhaal is perfect om op het grote doek te vertellen."



Favreau liet eerder al weten dat de scripts voor The Mandalorian seizoen 4 al geschreven waren. Het is niet bekend of die scripts nu zijn omgevormd tot een film of dat de film een nieuw verhaal gaat vertellen. Ook een verschijningsdatum voor The Mandalorian and Grogu is nog niet bekend. Maar voor fans van The Mandalorian is het geweldig nieuws dat ze hun favoriete personages binnenkort op het grote scherm kunnen zien.

NieuwsFilm

meest populair