Tom Cruise sluit nieuwe deal met Warner Bros: komt het nu dan eindelijk van 'Edge of Tomorrow 2'?

Tom Cruise sluit nieuwe deal met Warner Bros: komt het nu dan eindelijk van 'Edge of Tomorrow 2'?

Het is nog niet zeker, maar het is wel goed nieuws en geeft weer hoop!

Tom Cruise heeft in zijn lange carrière al de nodige pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Top Gun en Mission: Impossible, die allebei een of zelfs meerdere vervolgen kregen. Zijn Edge of Tomorrow verdient echter zeker ook een sequel, maar komt het hier nog van?

Al jarenlang wordt er gespeculeerd over een nieuw Edge of Tomorrow-avontuur, maar nu is er eindelijk weer eens goed nieuws. Ondanks het feit dat nog niks zeker is, heeft Cruise een deal getekend bij Warner Bros, waardoor de interesse voor een tweede Edge of Tomorrow-film weer aanneemt.

Deal
Wat blijkt, Cruise gaat vanwege zijn nieuwe lucratieve deal met de wereldberoemde studio samenwerken met enkele bazen van Warner Bros. om originele films te maken maar ook om franchises verder uit te breiden. Dit laatste spreekt zijn fans zeker aan.

De nodige cinefielen hopen dat er nu eindelijk een Edge of Tomorrow-vervolg komt. Het origineel, dat gemaakt werd door Doug Liman, verscheen alweer 10 jaar geleden. Hierin speelt Emily Blunt eveneens een van de hoofdrollen en zij heeft ook wel oren naar een tweede deel.

Meer
Zo zei Blunt nog niet zo heel lang geleden grappend maar tegelijkertijd serieus: "Tom hoeft echt niet zo veel 'Mission: Impossible' films te maken. Hij moet gewoon terugkeren voor een 'Edge of Tomorrow'-sequel!"


Snel zal het er echter niet van komen. Cruise is vooralsnog druk bezig met de Mission: Impossible-franchise, maar hopelijk komt het hierna alsnog van. Vanwege deze nieuwe deal tussen de acteur en Warner Bros. geven de fans van de film de hoop echter zeker nog niet op.

NieuwsFilm

meest populair