Binnenkort: Netflix komt met 'hersenbrekende' scifi-film

Binnenkort: Netflix komt met 'hersenbrekende' scifi-film

'Spaceman' met niemand minder dan Adam Sandler is vanaf maart op de streamingdienst te zien.

Netflix heeft een interessante nieuwe scifi-film aangekondigd: Spaceman. Daarin speelt Adam Sandler een astronaut op missie die realiseert dat zijn huwelijk in het slop zit en hulp krijgt van een mysterieuze wezen.

Wie door de naam van Sandler denkt dat het hier om een komediefilm gaat, heeft het goed mis. Spaceman is namelijk een 'hersenbrekende dramafilm' volgens de streamingdienst.

Het verhaal
In Spaceman speelt Sandler een astronaut genaamd Jakub die bezig is met een eenzame onderzoeksmissie aan de rand van het zonnestelsel. Hij wordt gekweld door de gedachte dat zijn vrouw Lenka (Carey Mulligan) thuis op aarde waarschijnlijk niet op hem zal wachten.

Al snel krijgt hulp uit onverwachte hoek. Aan boord van zijn ruimteschip vindt hij namelijk een mysterieus wezen genaamd Hanuš (Paul Dano), stammend uit het begin der tijden. Dit wezen helpt hem om een oplossing te vinden voor zijn problemen.

Interessante regisseur
De film is een bewerking van het boek Spaceman of Bohemia van Jaroslav Kalfa? uit 2017. De regie van dit scifi-drama is in handen van Johan Renck. Hij maakt eerder onder meer de goed ontvangen miniserie Chernobyl van HBO.


Spaceman is vanaf 1 maart op de streamingdienst te bewonderen. Een melding ontvangen van Netflix op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair