Door deze film was iedereen op slag verliefd op Cameron Diaz

Door deze film was iedereen op slag verliefd op Cameron Diaz

De bekende actrice Cameron Diaz uit The Mask en nog veel meer films keert dit jaar terug met een film op Netflix.

In 2024 keert actrice Cameron Diaz terug met een film. Na jaren afwezig te zijn geweest zien we haar dit jaar in de Netflix-film Back in Action, met ook namen als Jamie Foxx, Kyle Chandler en Glenn Close.

Sinds 2014 hebben we Diaz niet meer in een film gezien. Haar laatste film is volgens de IMDb de musicalfilm Annie uit 2014. In dat jaar was ze ook te zien in de films Sex Tape en The Other Woman.

Gestopt, terugkeer, pensioen
De actrice besloot na Annie te stoppen in Hollywood om zich te focussen op haar gezin. Tegenover Yahoo! zei ze in 2021 nog "Na 100% te hebben gegeven voor het acteren, is het nu een compleet andere tijd in mijn leven."

Nu keert ze dus terug voor Back In Action van regisseur Seth Gordon, bekend van onder meer Horrible Bosses en Baywatch. Toch is het maar van korte duur. Diaz zegt nu definitief te zijn gestopt met acteren.

Op slag
Sinds 1994 is Diaz al actief als actrice. Haar eerste rol was gelijk haar doorbraak. Nagenoeg iedereen was verliefd op de actrice toen ze haar entree maakte in haar debuutfilm The Mask met Jim Carrey.


In de kaskraker The Mask, te zien op HBO Max, van regisseur Chuck Russell speelde Diaz de rol van Tina, de vriendin van een gangster, en het oogappeltje van Stanley Ipkiss alias The Mask.

Andere rollen
Diaz speelde later in films als There's Something About Mary, Charlie's Angels, Gangs of New York en Bad Teacher.

NieuwsFilm

meest populair