Deze vergeten actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze vergeten actiefilm op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Jason Statham zien we deze week in The Beekeeper in de bioscoop, en in Transporter 2 op Netflix.

Deze week debuteert de nieuwe film The Beekeeper met Jason Statham op het witte doek. Kan je niet genoeg van de acteur krijgen, dan kun je nu ook Transporter 2 op Netflix kijken. De film staat nu op plaats vijf in de Netflix Top 10.

De actiefilm komt uit 2005 en is geregisseerd door Louis Leterrier en Netflix omschrijft de film met woorden als "explosief, gelikt" en "vechtsport". Je ziet naast Statham ook de acteurs Alessandro Gassmann, Amber Valletta, Matthew Modine en Jason Flemyng in actie.

Degelijk ontvangen
De actiefilm krijgt bijna overal degelijke cijfers. De Tomatometer staat op een wat magere 52 procent, maar de IMDb komt uit op een 6,3/10 en Moviemeter laat een 3,1/5 zien.

"Geweldig vervolg. Ik vind de hele trilogie geweldig, maar dit deel vind ik leuker dan deel 1," schrijft Supernatural op Moviemeter. "Natuurlijk spat de actie er ook hier weer van af en Statham speelt het super, dat kan hij als geen ander."

Nu op Netflix
Wil je Transporter 2 graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix. Wil je de eerste film ook zien, dan ga je naar Disney+.


De synopsis: In dit met actie gevulde vervolg raakt chauffeur Frank Martin betrokken bij de ontvoering van de zoon van een politicus.

NieuwsFilm

meest populair