Netflix verwijderalarm: je kan alleen nog deze maand genieten van deze 3 topfilms

Netflix verwijderalarm: je kan alleen nog deze maand genieten van deze 3 topfilms

Er zit iets bij voor alle filmliefhebbers maar dan moet je wel niet lang wachten!

Netflix is de grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Niet zo heel gek dus, dat ze elke maand weer de nodige films en series toevoegen in de hoop abonnees aan te trekken en hun klanten tevreden te houden. Om plaats te maken voor nieuwe content verdwijnen de volgende pareltjes.

De streamingreus zal dit jaar weer de nodige blockbusters uitbrengen, maar helaas moeten we om afscheid nemen van de drie onderstaande films. Bekijk deze dus nog snel voordat het te laat is!

Top Gun
Zonder enige twijfel een van Tom Cruise bekendste rollen. In 1986 kroop hij voor de eerste keer in de huid van de straaljagerpiloot Maverick. Samen met zijn collega Goose wordt hij aangenomen bij Top Gun, een keiharde marine-opleiding voor piloten.


Hier gaat Maverick de concurrentie aan met een andere toppiloot, namelijk Iceman. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is. Deze film is beschikbaar tot 14 januari.

JFK
Deze sterk onthaalde film van Oliver Stone gaat over de officier van justitie Jim Garrison (gespeeld door Kevin Costner). Enkele jaren na de moord op president John F. Kennedy probeert Garrison aan te tonen dat er meerdere moordenaars waren en dat er wel degelijk sprake was van een samenzwering.


Samen met Platoon wordt JFK gezien als Stone's beste werk en dat wil natuurlijk wel wat zeggen. De film scoort dan ook overal sterke cijfers, zoals een 8 op IMDb en 84% op Rotten Tomatoes. JFK staat eveneens tot en met 14 januari online.

District 9
Deze scifi thriller is het fantastische regiedebuut van Neill Blomkamp. In de film is de Aarde door buitenaardse wezens gevonden, die onder de mensen komen leven. De mensheid wil echter niet veel van de aliens weten, waardoor deze wezens worden gedwongen te leven in een afgesloten sloppenwijk genaamd District 9.


De situatie verandert drastisch wanneer een ambtenaar betrokken raakt bij de conflicten tussen de mensheid en de buitenaardse bezoekers wanneer hij hun situatie onderzoekt. Voor deze film heb je tot het eind van de maand, 31 januari om precies te zijn.

NieuwsFilm

meest populair