Eindelijk lijkt er een '28 Days Later'-vervolg te komen: '28 Years Later'!

Eindelijk lijkt er een '28 Days Later'-vervolg te komen: '28 Years Later'!

Danny Boyle en Alex Garland keren terug, maar hoe zit het met Cillian Murphy?

In 2002 kwam de post-apocalyptische horrorfilm 28 Days Later uit. Meer dan 20 jaar later hopen fans van de film dat het alsnog komt van een vervolg. Nu is er eindelijk weer eens goed nieuws!

In het origineel is de hoofdrol weggelegd voor Cillian Murphy, die in de huid kruipt van Jim. 28 dagen nadat de epidemie is begonnen, ontwaakt hij uit zijn coma in een verlaten ziekenhuis in Londen. Hij ontdekt al snel dat de stad en het land verwoest zijn door het virus, waardoor de meeste mensen zijn veranderd in agressieve, geïnfecteerde wezens.

Vervolg
De regisseur van de film, Danny Boyle, en de schrijver, Alex Garland (vandaag de dag ook een succesvolle filmmaker) lijken nu aan een vervolg te werken, genaamd 28 Years Later.

The Hollywood Reporter meldt dat het duo op dit moment bezig is met het vinden van een studio of streamingdienst waar ze de film zouden kunnen maken. Boyle zal weer de regie voor zijn rekening nemen en Garland het script.

Terugkeer
De grote vraag is nu, keert de populaire Murphy ook terug? Afgelopen jaar wist de geliefde acteur nog hoge ogen te gooien in Oppenheimer en is hij een van de bekendste acteurs in Hollywood. Hij heeft zelf wel interesse in meer.


Zo zei Murphy nog niet zo heel lang geleden: "Ik heb het er al over gehad met Danny. Ik zou het graag doen, ik heb dat altijd al gezegd, maar alleen als Danny én Alex terugkeren". Nu dat dat het geval is hopen fans dat ook de hoofdrolspeler van het origineel terugkeert. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair