Deze epische oorlogsfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze epische oorlogsfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

De Japanse actiefilm [i]Kingdom III: Flame of Destiny[/i] knalt de Netflix Top 10 in.

Netflix komt regelmatig met opvallende films die niet direct uit Hollywood vandaan komen. Nu zien we dat de derde film in de Japanse Kingdom-reeks in de Netflix Top 10 staat. Kingdom III: Flame of Destiny komt binnen op de zesde plaats.

Kingdom III: Flame of Destiny verscheen in 2023 en komt van regisseur Shinsuke Sato (Bleach, 2018) en Netflix omschrijft de film met woorden als "uitbundig, meeslepend" en "episch". Je ziet rollen van onder andere Kento Yamazaki, Ryô Yoshizawa en Kanna Hashimoto.

Prima ontvangen
De derde Kingdom staat op een sterke 7,2 op de IMDb. De eerdere films werden ook al redelijk ontvangen. Zo staat de eerste film op 94 procent op Rotten Tomatoes, met een publieksscore van 96 procent.

In de derde film keert een machtige generaal terug naar het slagveld om zijn koninkrijk te beschermen tegen een invasie, samen met een volwassen oorlogswees die droomt van glorie.

Nu op Netflix
Ben je nieuwsgierig naar Kingdom III: Flame of Destiny dan vind je niet alleen dit derde deel op Netflix, ook de twee eerste films staan nu hier op de streamer.



NieuwsFilm

meest populair